Mrkvovo-zelerovo-petržlenový šalát na hrianky
02.02.2023 18:43; Upravené: 21.02.2024 01:32
Ďalší skvelý recept, tentokrát na zeleninový šalát (pomazánku) ideálne vhodný na opečené hrianky alebo, hoci len na jednohubky. Prekvapte svoju návštevu týmto netradičným pohostením.
Suroviny na šalát:
- 150 g mrkvy
- 90 g zeleru
- 50 g petržlenu
- 2 strúčiky cesnaku (ako má kto rád)
- 35 g kečupu
- 90 g majonézy
Postup prípravy mrkvovo-zelerovo-petržlenového šalátu:
1️ Mrkvu, zeler a petržlen po očistení nastrúhame na jemnom strúhadle.
2️ Pridáme prelisovaný cesnak, kečup, majonézu a zľahka osolíme.
3️ Všetko dôkladne premiešame a dáme vychladiť do chladničky.
4️ Namažeme na hrianky či topinky a podávame.
Tím Zapardrobnych.sk praje dobrú chuť.