Lis na hamburger
Pomocou lisu na hamburger vytvoríte jednotné placky mäsa, ktoré sa rovnomerne ugrilujú presne podľa vašich predstáv. Forma na hamburgery vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez rozstrapkaných okrajov, ktoré môžete buď usmažiť, alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utlačíte.
ID: 15431384
7 ks na sklade (u vás už 26.11.)
Odporúčame:
Pokiaľ kúpime kvalitné chudé mäso, nepotrebujeme ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso napríklad z pliecka, ktoré si ochutíme francúzskou horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máme skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným fašírkam prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovania necháme hamburgery v pokoji zatiahnuť, než idú sami ľahko z roštu, pokiaľ túto zásadu dodržíme, čisto ich obrátime. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.